Gjestebok

Legg gjerne igjen en melding i gjesteboken, jeg setter stor pris på tilbakemeldinger – det gir mer motivasjon til å arbeide videre med web-siden. Databasen er stadig under utvikling og oppbygging, så tips til forbedringer blir også verdsatt.

E-postfeltet er obligatorisk for å unngå spam, og meldinger som blir godkjent vil bli synlig offentlig. Dersom du heller vil sende meg en privat melding kan du bruke kontaktskjemaet.

Skrive en ny oppføring for gjesteboken

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
3 entries.
Pål Bjerke Pål Bjerke skrev på 18. juli 2020 at 14:02
Gratulerer med en flott oversikt over norsk radioteater gjennom tidene! Har hatt stor glede av databasen for å finne hørespill. Så god den er, er det vel vanskelig å få den særlig bedre med unntak av påfyll av nye hørespill. Lykke til videre med et fantastisk prosjekt!
Eivind Knudsen Eivind Knudsen skrev på 14. januar 2020 at 22:28
Først av alt, tusen takk for en utmerket database! Svært god når det gjelder krim og barneteater, men savner mye under kategorien drama. Men det kommer vel. Har imidlertid en gledelig opplysning til 1951-versjonen av "Lille Eyolf" av Ibsen. Dette stykket er bevart, jeg har selv en kopi av det. Øvrige opplysninger om stykket er korrekt.
Admin Reply by: roy even
Tusen takk for de gode nyhetene om at stykket er bevart. Da håper jeg NRK en gang i fremtiden publiserer denne versjonen så jeg også får hørt den. I menyen under "database" finner du en kronologisk og oversikt over alle hørespill som er lagt inn i databasen: https://radioteatret.lukketavdeling.no/horespill-etter-ar/ Ca. 50% av hørespillene ligger under kategorien Drama. Men ettersom Radioteatret har laget så mange drama-produksjoner er det fortsatt mange og store hull. De har ikke laget like mange kriminalhørespill, så innenfor den genren har NRK publisert det meste, og databasen er nesten komplett der, Barnehørespillene har også mange og store hull, men etter hvert skal jeg legge inn all informasjon jeg finner. Jeg kommer til å legge inn mye mer fra kategorien drama i databasen etter hvert. Jeg starter med de hørespillene NRK har publisert på sine nettsider, og jobber sakte men sikkert med å fylle hullene. Dersom du leter etter opplysninger, men ikke finner dem, kan det etterlyses i kontaktskjemaet (https://radioteatret.lukketavdeling.no/om-prosjektet/kontakt/) så kan jeg prioritere dette.
Adrian Øhrn Johansen Adrian Øhrn Johansen skrev på 13. april 2019 at 20:44
Strålende database for hørespillentusiaster!
Admin Reply by: roy even
Takker! Databasen er ikke komplett ennå, men den fylles gradvis opp etter hvert som NRK offentliggjør hørespillene på nett.
%d bloggere liker dette: