Gjestebok

Legg gjerne igjen en melding i gjesteboken, jeg setter stor pris på tilbakemeldinger – det gir mer motivasjon til å arbeide videre med web-siden. Databasen er stadig under utvikling og oppbygging, så tips til forbedringer blir også verdsatt.

E-postfeltet er obligatorisk for å unngå spam, og meldinger som blir godkjent vil bli synlig offentlig. Dersom du heller vil sende meg en privat melding kan du bruke kontaktskjemaet.

Skrive en ny oppføring for gjesteboken

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
7 entries.
Monica G.Robbestad Monica G.Robbestad wrote on 18. januar 2023 at 21:40
Tusen takk for at denne siden ble laget.Har alltid lydbok/hørespill på når jeg sitter å maler.Og må bare si at det er ingenting som er bedre å høre på en krim fra radioteateret.Mimrer litt fra barndommen av og til å hører på gamle hørespill fra lørdagsbarnetimen.Det var et av ukens høydepunkt. Så tusen takk for flott oversikt 🙂
Markus R Markus R wrote on 26. oktober 2022 at 08:07
Jeg ser det er lenge imellom det blir skrevet i gjesteboka, så jeg må vel legge igjen en melding. Vanvittig bra og oversiktlig database. Supre søkefunksjoner. Dette er et prosjekt jeg håper fortsetter i lang tid.
Admin Reply by: roy even
Takk for at du gir litt oppmerksomhet til gjesteboka. Det er hyggelig å høre at arbeidet som er lagt ned i databasen faktisk er til glede for noen. Så lenge NRK har flere hørespill å legge ut kommer jeg til å fortsette å oppdatere denne databasen med alt jeg finner ut om de norske hørespillene opp gjennom tidene.
christine idland christine idland wrote on 23. oktober 2022 at 09:14
Tusen takk for en flott database. Flott oversikt for oss som elsker hørespill 🙂
Admin Reply by: roy even
Det er alltid hyggelig å høre fra andre som også elsker hørespill. Takk for at du la igjen en beskjed i gjesteboka!
Olaf R. Thorstensen Olaf R. Thorstensen wrote on 24. desember 2021 at 02:25
Kjempeflott database. Går greit å finne "skattene" fra NRK arkivene, her. Det mangler noe! Håper noen "jobber" videre med dette! Takker for dem/de som har laget dette!
Admin Reply by: roy even
Takk for at du bruker gjesteboken. Det er altfor stille her 🙂 Det mangler mange hørespill både fra denne databasen og i arkivet på radio.nrk.no. Jeg kommer til å fortsette å jobbe med databasen her på nett, og håper på at NRK fortsetter å publisere nye hørespillskatter på sine nettsider. Jeg har et håp om at alle hørespillene i NRK-arkivet blir tilgjengelig for befolkningen, men det er kun NRK som kan få dette til å skje.
Pål Bjerke Pål Bjerke wrote on 18. juli 2020 at 14:02
Gratulerer med en flott oversikt over norsk radioteater gjennom tidene! Har hatt stor glede av databasen for å finne hørespill. Så god den er, er det vel vanskelig å få den særlig bedre med unntak av påfyll av nye hørespill. Lykke til videre med et fantastisk prosjekt!
Eivind Knudsen Eivind Knudsen wrote on 14. januar 2020 at 22:28
Først av alt, tusen takk for en utmerket database! Svært god når det gjelder krim og barneteater, men savner mye under kategorien drama. Men det kommer vel. Har imidlertid en gledelig opplysning til 1951-versjonen av "Lille Eyolf" av Ibsen. Dette stykket er bevart, jeg har selv en kopi av det. Øvrige opplysninger om stykket er korrekt.
Admin Reply by: roy even
Tusen takk for de gode nyhetene om at stykket er bevart. Da håper jeg NRK en gang i fremtiden publiserer denne versjonen så jeg også får hørt den. I menyen under "database" finner du en kronologisk og oversikt over alle hørespill som er lagt inn i databasen: https://radioteatret.lukketavdeling.no/horespill-etter-ar/ Ca. 50% av hørespillene ligger under kategorien Drama. Men ettersom Radioteatret har laget så mange drama-produksjoner er det fortsatt mange og store hull. De har ikke laget like mange kriminalhørespill, så innenfor den genren har NRK publisert det meste, og databasen er nesten komplett der, Barnehørespillene har også mange og store hull, men etter hvert skal jeg legge inn all informasjon jeg finner. Jeg kommer til å legge inn mye mer fra kategorien drama i databasen etter hvert. Jeg starter med de hørespillene NRK har publisert på sine nettsider, og jobber sakte men sikkert med å fylle hullene. Dersom du leter etter opplysninger, men ikke finner dem, kan det etterlyses i kontaktskjemaet (https://radioteatret.lukketavdeling.no/om-prosjektet/kontakt/) så kan jeg prioritere dette.
Adrian Øhrn Johansen Adrian Øhrn Johansen wrote on 13. april 2019 at 20:44
Strålende database for hørespillentusiaster!
Admin Reply by: roy even
Takker! Databasen er ikke komplett ennå, men den fylles gradvis opp etter hvert som NRK offentliggjør hørespillene på nett.
%d bloggere liker dette: